Skip to main content

Posts

Featured

SEOUL, SOUTH KOREA - DAY 4

Finally it's snowing!!!
Wake up with the most excited feeling ever. Fuh, everywhere already turning white with a fluffy snow! Totally feel excited. Okay so plan untuk hari ini semua aku tukar. We will go hunt for park, untuk ambik beribu gambar and enjoying the snow. Have a light breakfast and pack a few snack, and here we go. Keluar je dari rumah tu, dah nampak dah Malaysian, Singaporean yang sesame excited dengan kitaorang. Hello south east takde benda ni okay. 

Today pergi Ttukseom Hangang Park. From Seoul station, kene tukar line sekali dekat Dongdaemun Design Plaza after that turun dekat Ttukseom Park Station. From there, take exit 2 and akan jumpa tangga, turun je ke bawah and the whole park just down there. Kalau datang 22nd Dec and above boleh main snow sledding dekat sana, early December dia tak bukak lagi. And this park, boleh tengok Han river, ride that itik bot tu and picnic time season lain.


The whole place turn white. Even sekejap je pun snow, tapi lebat giler. Pun…

Latest posts

SEOUL, SOUTH KOREA - DAY 3

SEOUL, SOUTH KOREA - DAY 2