She Is Getting Married

By Ainin Alya - November 25, 2012



Dekat rumah ini tengah riuh rendah pasal KAKAK aku nak kahwin. Tarikh belum pun tetap lagi.. Rombongan lelaki Insya-Allah minggu ini datang meminang. Sebagai adik mestilah aku excited macam aku yang nak kahwin. Semangat nak berkenduri ni memang kuat la. Aku memang amat amat lah suka kenduri semua ini. Walaupun letih tapi best. Seronok bila boleh spent time dengan ahli keluarga yang lain.

Hurrmmm~ to tell the truth. Mesti aku terasa kehilangan kak nurul lepas ini. Sebelum ini, she is everything. Ye lah, dekat rumah ada aku dengan dia jew. Nak keluar ke,bergosip ke, masak masak ke semua dengan dia. Lepas ini susah la sikit. Memang ada aku je lah dalam rumah ini. Aku, mama & abah. Gilakk lonely lepas ini. Dah tak ade la crime-partner aku. Partner yang aku boleh ajak keluar malam-malam, bila weekend. Hadoiii~ bosan lah life aku lepas ini.


Waaaa~ Lepas ini memang aku kene BERDIRI DI KAKI SENDIRI lah. Nak keluar ke apa apa ke, semua sendiri. Mama nak buat lesen kereta boleh?? :)

Untuk wedding kak nurul nanti ( bila tu entah la ) aku nak sangat buat CANDY BUFFET and PHOTO BOOTH. Macam comel jew kan?? Excited sangat. Memang aku bersemangat waja la untuk wedding dia nanti :)



Ini adalah contoh candy buffet yang aku pinjam dati Mr.Google. Cantik and simple.  Untuk photo booth pun macam ini juga. Simple but attractive 



 Suka sangat dengan benda alah ni. Dari dulu lagi dah excited nak buat semua ini. Tapi tak ada wedding orang yang dekat. So bila dah dapat peluang macam ini, memang aku grab habis la.

Sekian Terima Kasih,
Salam Candy Buffet ~ :)


  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. yup..candy buffet mmg lawa kalau buat..trend sekarang ni.try la buat..!:) btw tahniah la kakak awak ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. excited nk buat candy buffet jew~ hahah... moh la join. Thanx awk ye~

      Delete