12-12-12 ❥

By Ainin Alya - December 13, 2012


Once in lifetime date~


Jadi untuk meraikan ( Aku tak pasti perlu atau tidak ), aku nak update what i have learn today. What have i done today. I have i go through today. Since aku ada dekat rumah hari ini, so boleh la aku spent more quality time. Biasa dekat COLLEGE memang aku akan ada dalam bilik jew. 

Pagi pagi lagi ADAM & JOHAN dah kejutkan aku. Dengan teriakan "MANJA" dan suara yang "PELAHAN" aku dikejutkan. Bangun tu MAMA suruh teman pergi cari makanan * Aku bersyukur sangat masih ada MAMA and masih mampu untuk makan dan terus bernyawa untuk satu hari lagi.  Balik rumah dah dekat nak lunch, nasib ada Sister-in-Law yang sudi masakkan nasi dan lauk pauk lain.

Then dapat call dari BESTIE ajak teman dia cari barang, but end-up aku yang habis duit. Hurmmm~ Masa dengan CMAH ini, aku paling suka la. Banyak cerita yang aku boleh share dengan dia. Duduk bersembang pasal zaman sekolah dulu betul-betul buat aku bahagia. Bahagia yang aku masih bersahabat dengan mereka, bahagia sebab aku ada kenangan yang cukup manis. Seronok untuk dikenang. * Aku bersyukur sangat dikurniakan sahabat macam mereka. 

Malam tadi, aku teman kak Nurul beli barang sikit. Hurm untuk Majlis dia nanti tu lah~ Memang letih melayan karenah kakak aku yang seorang ini, but aku kuatkan hati dan cekalkan jiwa * She never say NO to me before, Try hard to do the same :)

Get a news dari kawan dekat COLLEGE, and it's really surprise me. Hurmm~ btw terasa hati sangat-sangat dekat seseorang malam ini. Macam hapew jew perangai. Seriously, awak tak kisah pun kalau kau nak diamkan, tapi bila benda yang berlaku itu melibatkan SHE, PLEASE COOPERATION boleh??  * Urghh~ macam aku kesah plak kau nak marah marah~

So the end of the day, aku spent dengan BUBU & BOBOK~ Hurmm~ Hari ini betul-betul buat aku sedar who will be there when i sad and who will leave me. 

Be a better person for your own good after this~

Sekian Terima Kasih,
Salam Bukan MOMMY lagi dah~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments