DECEMBER MIRACLE~

By Ainin Alya - December 11, 2012


December baru membuka tirai. Semester baru telah bermula. Berada di semester ENAM ini memang mencabar. Tugasan makin bertambah, makin rumit. Awal-awal semester pun aku dah sakit kepala dengan PROJECT MAJOR mana nak cari tempat shooting, talent tak confirm lagi. Dengan TVC mungkin ada perubahan. But yet, aku still enjoy the CLASS~

Semester ni cuma ada DUA subject, tapi dua-dua boleh menyakitkan kepala hotak aku. ANIMASI 3D & PROJECT MAJOR. Dua-dua dah start class, dah tahu sedikit sebanyak tentang progress yang akan berlaku sepanjang semester ini. Ok, tension.

December Miracle yang aku nak cakap is~~~

I get my bestie back~ HEAVEN sangat. Heaven sangat bila kita tahu mereka pun merindui kita macam mana kita rindukan mereka. Masa mula-mula nak TEXT Intan untuk say sorry ( OK mengalah lagi ) aku nervous macam nak hantar text dekat PM. But glad, she reply and she also said sorry about everything. She also hope we can be 4 back. MIRA aku text after that. Punya lah discuss dengan AJA, ayat yang macam mana nak guna.

But seriously, aku glad sangat aku take the first step. Kalau tak, sampai bila nak masam muka kan? sampai bila nak lari dari reality. Just sekarang aku harap sangat relationship ni lasting. Seriously LASTING.

Dan untuk that beloved sweety, gorgeous, pretty, awesome, beautiful ALANG, SHA, GEE, JIA & SOKO, aku nak hubungan aku dengan mereka still macam dulu. Still lepak sama-sama. Aku tak nak jadi manusia yang hanya pandai berkawan bila tengah susah, bila dah senang kawan-kawan aku tinggal.

This semester aku harap will be the better semester. My life dekat TATIUC dah complete. I have a BUNCH of awesome friends and Sweet Little SISTER. <3


Sekian Terima Kasih,
Salam Kami Buddyz~ :p

  • Share:

You Might Also Like

0 comments