My own 2012 Story

By Ainin Alya - December 29, 2012



2012 sudah pun melabuhkan tirai. Meninggalkan kita yang masih belum bersedia untuk tahun yang baru. Sekejap sahaja masa berlalu. Tahun 2013 pula akan tiba untuk menjalankan tugasnya. Tahun 2012 banyak mengajar aku something yang new. Something yang aku sendiri tak sangka. Ya aku akui, aku tidak menggunakan tahun ini dengan baik. Banyak yang aku sia-siakan tahun ini. Banyak masa yang ada, aku isi kan dengan perkara yang tak berfaedah.

Happy times come and go, but the memories stay forever. Tapi sejujurnya dalam setiap kehidupan ni ada positive dan negative nye. So aku nak list apa yang aku achieve sepanjang tahun 2012 ini :

POSITIVE 
1) Finish semester 4 & 5
2) Masih lagi clean dari REPEAT ( hope sangat )
3) Get to know more friends.
4) Know which one is TRUE and FAKE in life
5) Seriously, sem5 sangat sangat tension. But still can finish it.
6) Get new ADIK ( Love her much much )
7) Hubungan dengan kawan sekolah makin akrab
8) Kawan dekat TATI still sama. Contact dengan semua rakan sekelas
9) Meet the only SAHABAT ( dah kenal lama dah, but this year bring us together more closer )
10) Get more time with mama
11) Dapat Anak Baru
12) I get them back XOXO ( negative number 1 )



NEGATIVE
1) I lost my beloved BESTFRIENDS ( Deep inside still hoping to have them back :'( )
2) Mulut makin PUAKA
3) Spent to much time on internet
4) Aku makin ignore HER ( Maaf kawan )
5) Boros yang teramat :(
6) Degil, makin kuat melawan
7) Buat kawan kawan sakit hari dan terasa hati ( Sorry again )
8) Makin kuat tidur


2012 Faveret Moment
1) Three more Nephew in The House
2) Ain's Weddings ( Havoc )
3) McDonalds 7 Orang ( MYVI )
4) McDonalds Last Day
5) Bukit Gambang ( Miss you guys badly )
6) Kuantan ( Shopping Raya )
7) Mix-Lighting ( EC.MALL smpai Malam )
8) Raya Raya Raya :D
9) Shooting Akok ( Letih but Fun )
10) Masjid Kristal
11) Fatisha + Kuala Terengganu ( Unplanned Moments Always The Best )
12) Kuantan ( Teluk Cempedak )
13) Daftar Subjek Semester 6
14) Istancul Aku Datang dengan Kawan-Kawan
15) Nurul's engagement Day




  • Share:

You Might Also Like

0 comments