So what??

By Ainin Alya - December 22, 2012


Hah~ line college aku memang mencabar kewanitaan diri ini. SLow, Perlahan, Lembab, Siput, Sedut, Semua ada lah. Sabar je lah menghadapi dugaan ini.

So what kalau aku benci kau?? So what kalau aku nak jeling jeling kau?? So what kalau aku nak berkawan dengan siapa pun?? So what kalau aku menyampah dengan kau??

Kan?? So what!! Ini life aku. Hidup aku. Biar aku tentukan hidup aku. Aku tak perlu kan kau untuk mengatur hidup aku. Siapa kawan aku, Siapa lawan aku, Apa aku buat, Biar aku tentukan sendiri.

Tiap masalah yang aku timbul, biar aku hadapi sendiri, Tak perlu lah kau nak menyibuk. Nak memberi pandangan yang bernas.. It's okay. Aku boleh je hidup tanpa nasihat kau. Aku doing really great. So great. Just keep being my self.


P/S : minat art ni sekarang. Nice :)

Sekian Terima Kasih,
Salam Jangan jadi bodoh la Ainin~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments