The Day

By Ainin Alya - December 29, 2012



Her Engagement Day~

Akhir nye~ Selepas aku dan keluarga kesibukan yang amat sangat untuk majlis ini ( Aku sibuk part mane pun tak pasti ) akhirnya, selesai la sudah majlis yang serba ringkas ini. So secara RASMI nya Kak Nurul tunangan orang. Mood: Aku Terlebih Excited.

Aja And Intan pun hadir untuk memeriahkan majis ( Puihhh Ayat tak boleh bla ). Sejujurnya aku balik rumah memang last minit sangat. Majlis hari Selasa, Isnin petang baru aku balik rumah, Nasib still sempat tolong mana yang boleh.


Sampai je dekat rumah terus menolong yang mana boleh. Dah la bangun pagi esok tu paling lewat. Sorry MAMA :p . Sad News baju baru untuk majlis ini tak ada, sebab alasan paling kukuh mama bagi, " Tak sempat nak hantar dekat rumah tukang jahit " ' Love you MAMA '


So aku pun pakailah jubah pemberian KAK EIDA untuk Birthday aku yang lepas. HIJAU~ same color dengan dinding rumah.



Majlis ini memang untuk kaum keluarga je. Aku je la yang pelik sikit ajak kawan-kawan datang. Tak pew jew pun. Bukan ramai pun yang aku ajak. Makcik Dua orang ini je. 

And something yang paling aku suka that day is : aku boleh jumpe MOHAMMAD HANZALAH~ Anak saudara baru yang ke-17. Baru 2minggu. Comel sangat-sangat. Wahhh~ tersangat lah meriah keluarga aku ini. Tersangat lah meriah sampai aku rase, sakit kepala nak melayan karenah sorang-sorang.

Anak saudara dengan karenah masing-masing. Kakak dengan arahan yang berhenti, But still i will treasure every moment with them.

Sekian Terima Kasih,
Salam Nak Berkenduri Lagi ~ :D


  • Share:

You Might Also Like

0 comments