Second Shooting

By Ainin Alya - January 23, 2013


It's finally come~ Shooting untuk poject major yang sangat sangat menyusahkan dan menyakitkan hati. Memang buat aku tekanan perasaan. Dan menyampah, Dan tension, Dan rasa nak lempang orang. Frankly speaking, aku memang dalam mood yang high untuk membunuh orang. Sampai kan orang yang lalu lalang depan aku, aku naik menyampah. Mak cik cafe pun aku tengok macam WITCh. Aku pun makin confius dengan diri aku yang makin insane ni.

Back to topic, aku shooting dengan kawan kawan yang sama macam hari itu, tarikh 17 January 2013. Start shooting pun dah lewat, nasib CUACA mengizinkan. Allhamdullilah siap separuh dari TVC aku,


Gambar kenangan haruslah ade kan. Ini adalah gambar paling "JURUH" 

Dah siap separuh, harap sangat boleh siapkan semua sebelum waktu nya. Harap Harap Sangat.


Sekian Terima Kasih~
Salam Project Major Bengong...



  • Share:

You Might Also Like

0 comments