Shooting TVC

By Ainin Alya - January 14, 2013


Kesibukan berfinal project yang melampau lampau, membataskan aku untuk menulis di blog ini. Sibuk dengan karenah pensyarah yang banyak songeh, melayan karenah classmates yang annoying, melayan karenah AININ ALYA SHAKIRIN IBRAHIM yang makin malas, menjadikan aku makin sibuk dan tekanan perasaan. Ye, AININ ALYA SHAKIRIN makin menghampiri proses sawan gila babi.

9/1/2013 yang lepas, aku plan untuk shooting TVC aku, untuk project major. Dengan semangat yang berkobar-kobar, aku bangun sikit punya awal , contact talent yang berlambak-lambak, siapkan props, cari tempat shooting. Yes, admit it, buat kerja last minute :)



Sebahagian dari talent aku. To be honest, gambar yang first and second je yang snap pada masa kejadian. Semua talent last minute, aku angkut satu kelas p tempat shooting aku. But thank you semua sweetheart sudi tolong :)


Props aku yang tak seberapa, but seriously i put an effort untuk siapkan benda alah ni, Memang cerewat. Dah la banyak, tension aku siapkan semua bende ni.


Talent last minute yang aku contact memang paling last lah. Thank you tolong.

NAK dengar part paling best untuk the whole day??? Shooting cancel sebab hujan. Sekian terima kasih. Dan sampai ke hari ini, aku still tak shoot TVC aku. 

Sekian Terima Kasih,
Salam Letih buat bende bongok nim!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments