Happy DAY :D

By Ainin Alya - February 13, 2013


Semalam buat small gathering sikit dengan BFF sampai mati aku. Aku, Ain, Shemah And Tina. Macam biasa, selalu berempat. Yang lain mana lah nak join dengan kami yang riuh dan bising ini.

Seriously, lupa dunia lain sekejap, bila ada dengan mereka bertiga ini. Sangat sangat happening, gelak sakan, lupa sekejap yang ada dekat public.  Tapi dah memang kami macam ni, bukan tak sedar, sedar orang dekat meja sebelah dah menjeling, tapi, perasaan untuk diam itu tak ada. Hehehe


THEM~ Trouble Maker.

Jalan dekat DUNGUN idaman ni mane lah ada tempat menarik pun. P makan KFC, boikot dah tamat kate Ain. So boleh lah makan ( ye Kami kejam, kami zalim :'( )
Thanx Ain belanje makan X.O.X.O mu~

Dalam duduk pusing satu dungun, cari kedai bundle, tapi mungkin tokey kedai tu dah kaya raya, so die asyik tutop jew. Aku pun dah give up dengan kedai tu. Misi mencari kedai lain mungkin akan diteruskan lain hari.

Me + Tina. Sayang awak :*

Tina Lagi. :)

Pelik tapi benar, Pukul 5 lebih makan KFC, pukul 9 dah lapar balik. Pergi kedai lain, makan roti canai, tapi masa ni macam nk berlagak cute dan innocent, aku makan share dengan Tina.

Ain + Shema sayang awak jugak
The others two pun makan share ( be honest, duit takde mase ni :) )

Sangat sangat seronok, sembang macam macam. Flash back sampai ke tahun 2001.. Hahah terlalu banyak cerita kami kongsi :)

Sumpah, sakit kepala aku lepas balik rumah, banyak sangat gelak rasa nye.

Gambar gambar yang kurang senonoh :) Hehehe

Aku yang caring :p

Muke mintak kaki :)

candid  barang kali

ototo comeyy sangapp

Dia dan dunia nya :)


Ok dalam gambar ini, aku takde. Aku pun tak sure asal aku tak  join the all masa ini. But, motif gambar ini adalah, they are my love one :)

Thanx, always support aku. Teman aku, buat aku ketawa. Thanx babe.. Always keep in touch.. Heart muorang sangat sangat :)

Sekian Terima Kasih,
Salam Setia Hujung Nyawa :P

  • Share:

You Might Also Like

0 comments