It will Be Better

By Ainin Alya - February 01, 2013





Today may not a great day. Maybe we get hurt, get lied, been betrayed but it's not the end of you life. Tomorrow will come with a new start, a new chapter. Write it with a wonderful story. Cherish every moment.

Hari ini, mungkin aku kecewa. Mungkin aku tidak melalui nya dengan baik, tapi aku pasti, dengan izin Allah S.W.T. hari yang lebih cerah akan menanti. Yang pasti, kita jangan putus asa dan terus berdoa kepada-Nya.


Dream it Wish it And Do it.

Berangan nak macam macam. Mini Cooper, Beetle, Rumah modern contemporary, Seoul Tour, Europe Tour. Macam macam lah dream yang aku inginkan. Wish dah siap wish awal awal lagi. Dah siap ada detail lagi macam mane aku nak kan sesuatu. DO IT~ Part yang paling susah. Apa yang aku buat untuk capai semua impian aku itu?? Tak ade ape~ Duduk cakap jew nak macam macam. Tapi just cakap.



But, as a human. Aku tak takut untuk melakukan kesilapan. Sebab daripada kesilapan itu, kita akan belajar untuk menjadi lebih baik berbanding sebelum ini. Jadikan ia sebagai batu loncatan dan ia akan mematangkan kita.

You always will be a reason to smile. Yes you, the one who read it :)

Sekian Terima Kasih~
Salam Cuti Mid-Sem dah Habis :(

  • Share:

You Might Also Like

0 comments