Shooting TVC Bestie

By Ainin Alya - February 26, 2013

Shooting And budak Final year DCGM memang tak kan berpisah. SUMPAH letih woiiii.. dua hari berturut turut shooting TVC, berjemur tengah panas, Lapar, malu dengan orang lalu lalang, But betul wehhh, memories ni sume ni..

Nanti dah habis belajar, memang aku akan ingat balik lah benda ni sume. Seharian dekat luar, cari tempat, cari shoot yang paling sesuai. Arghhh~ bestt!!

We did had fun, letih tolak tepi :) Outing dengan Bestie

Day 1 ( Gelandangan ) Location : Bandar Cukai


Tajuk yang sangat "menarik". So ini adalah project INTAN, aku hanya menolong menengok, mengilai di location. Sekadar menghadirkan diri untuk menyumbangkan idea yang sangat bernas :p




Muka muka yang handir untuk memberi sokongan padu pada INTAN FARINA. 

Mood : Gelandangan

Gelandangan 2

Selesai untuk shooting INTAN, balik bilik pengsan sampai esok. Tak sedar diri sekejap.

DAY 2 ( KUIH MUIH TRADISIONAL ) LOCATION: Pantai Chendor


Bangun pagi, kene kerah tenaga ke pasar untuk dapatkan kuih muih. Memang muka macam hantu nak makan orang lah. Ngantok woiiii!!!

Gerak pergi Pantai Chendor dalam pukul 1. Panas sangat hari itu :'( . Aku memang kurang gemar dengan panas, sangat sangat sukakan HUJAN.

Gambar Fav untuk that day


Memang kami gila bergambar. Budak grapfik dengan camera ini memang sinonim sangat sangat. :p

Shooting shooting, cut 1, 2, 3, Action~ Uwekkkk muntah dengar benda ini semua..









Ok sekian Terima kasih untuk AMIRA punya shooting. Seronok, Konsep santai, so memang sangat sangat BERSANTAI dekat pantai :)

More happening, maybe sebab kami je yang ada dekat pantai ini. Ini first time pergi pantai ini, cantik, bersih, nyaman tapi tetap pantai MIAMI Dungun lagi BEST!!

Terima kasih for beloved IRAH, PYQA and MUHAIMIN, jadi talents tak berbayar kami :).
Lain kali tolong lagi k :) X.O.X.O.

Sekian Terima Kasih~
Salam Saya Tak Siap Project :p

  • Share:

You Might Also Like

0 comments