Aktiviti Buang Masa :D

By Ainin Alya - March 10, 2013


Salam Sejahtera dan Salam Satu Malaysia :D

Mood untuk minggu ni sangat sangat lah Seronok dan bergumbira :) Hangout hari hari dengan kawan kawan :) Aku memang had fun gila la. 

7 MARCH 2013


Khamis lepas, Intan cakap nak pergi DUNGUN semata mata nak pergi Pasar Malam :) Aku teman je la  kan.. Aku, INTAN, AMIRA, PYQA and AKIM jew yang join AJA dah balik kampungg~




So memang seronok macam selalu lah :) * Mood nk smile jew selalu kan.. hahah

Ok, balik DUNGUN tak singgah rumah. P/S: balik DUNGUN tak cakap dekat mama

8 MARCH 2013


Sekali lagi balik DUNGUN, alasan yang lagi bodoh, nak pergi beli tudung dekat sana. Hahahaha. Ok admit bangan abadi.. Kalu masa yang ada aku guna untuk buat final project harusa dah siap dah ni :D ok sebab tu entry ni nama AKTIVITI buang masa. Konon nye lah kan, dah final year, nak create memories. Memories sangat tu baby semua. 

Ok untuk trip jalan tak jauh ni, aku, intan, pyqa and akim + my lovely little sister IRAH :)
Bodoh sangat sangat dengan kedai tu, last day pergi P.Malam boleh dapat 2helai RM8, pergi kedai sendiri dah jadi 2helai RM10.. Ok tok sheikh, kau tak cool.. 









Sekian Terima Kasih,
Salam Awak sesuai sangat untuk dia :) ~




  • Share:

You Might Also Like

0 comments