:)

By Ainin Alya - March 04, 2013


Sejujur nya disini ya. MANA HAPPY ENDING AKU?? 

Dalam duduk sibuk menghitung hari, detik demi detik, tak kunjung tiba lagi ke ENDING? That time, where i'm suppose to be smile all day long, with you right beside my side.

Kenapa ye, memang tak boleh ke dia nak berambus dari hidup aku? Kena ke, aku tengok muka dia hari hari.. Dulu aku still boleh consider untuk lepak dekat CAFE, pusing TATI, jalan sana jalan sini, now, aku lagi rela memerap dalam bilik. Just because aku memang dah tak nak tengok muka dia. But, SUMPAH weyh, makin aku tak nak, makin kerap aku bertembung dengan dia. Ya Allah.. Menyampah sangat weyhhh!!..

Dah tak sama macam dulu lagi dah. Aku ni sepatutnya didalam proses perubahan. Berubah menjadi lebih better. Haisshhh.. tapi macam failed jew. Semua tak jadi ape dah pun..

Ok, aku pun tak pasti ape motif entry ni. macam tak ade faedah yang munasabah pun. But yet, ak nk post jugak kan :D.

heheh.. 

Sekian Terima Kasih,
Salam Ermmm~ malas nk salam :p

  • Share:

You Might Also Like

0 comments