Counting The Days

By Ainin Alya - March 28, 2013


Hah~ orang lain, bila sampai part counting the days ni, biase untuk wedding or tunang ape sume ni. Tapi aku ye aku AININ AKYA SHAKIRIN IBRAHIM sedang mengira hari untuk menamatkan DIPLOMA ini.

Last day for me will be on 7 April 2013. Lagi 10 hari dari tarikh entry ini ditulis. Lepas ini, aku dah BEBAS. Dari cengkaman kekejaman tidak cukup duit, kekejaman bangun awal untuk ke kelas, kekejaman mengadap muke lecturer, kekejam pengurusan kolej yang lembab. Aku bebas. Aku merdeka * perghhh apo keno dengan aku ni?? :/

Ok semangat untuk berambus dari kolej ini dah memuncak muncak :) tak sabor ko...

For sure mesti akan rindu, tempat jatuh bangun. gelak ketawa tangisan bersatu bergabung disini. Tempat aku GROW UP~ Tempat aku kenal diri aku dengan lebih baik.

Rindukan KEMAMAN lepas ini. MOK ANI dan Nasi Minyak & Nasi Dagang nye :'(.. Teratak Simple dengan Tomyam die. Maizun, even tomyam dia mahal ya amat. Meroyan di GIANT, Beli makanan timbang :'( . Mesti rindu kan RAINBOW CAKE kedai sebeloh FARHAN :( Nasi Ayam Zainun :( FATISHA lagi lah rinduuu.. *Kenapa semua tempat makan jew??

Tempat lepak memang di dalam bilik :D Lagi lagi yang aku akan rindu, STARBAK kami :D Confirm paling rindu, Sonstar dengan roti bakar ice cream die :'( DUNGUN takdop bende tu.. Rindu nak pergi home shopping dengan bestie. cari pasal dekat kedai orang :)

paling rindu dengan budak berempat tu :( INTAN PYQA MIRA AJA. Uwaaaa :'(  benda ni paling penting. time dengan mereka. lepas ini semua dah hala tuju masing masing. future yang jauh lebih baik. hope this sweet relationship lasting forever. Aku always impikan anak-anak aku nanti kenal mereka. hormat dan sayang mereka macam mommy mereka sendiri

IRAH :'( mesti rindu Irah. Sekarang ini pun, kalau sehari tak jumpa irah dah rindu. Dah tertanya mana IRAH?? IRAH buat apa?? Irah ok tak?? Lepas ini?? Nak jumpa pun dah susah, Nak tanya khabar pun lagi lah susah.. :'( Sayang Adik yang tu sorang :)

CLASSMATES yang AWESOME!!!! Mana nak cari classmates terbaik macam tu.. Mana nak cari classmates yang memahami macam tu!! BUDAK GRAPHIC MEDIA CREATIVE BATCH 2010/2011 memang paling AWESOME~ Tasya, Gee , Alang , Jia, Azeem , Faiz, Lotfi, Mia, Muiz, Zati, Ijah, Ayu, Acik, Yanie, Mekpa and Intan, Aja, Mira & Ainin.. Aduhhhh... mesti rindu karok ramai-ramai dalam kelas. Share makanan. Kutuk design masing masing :'(

But seriously that is part of life. Bertemu dan berpisah, lumrah kehidupan :) Meeting someone new, will not make me forget the old one. Jangan lupa aku sudahhh :)


Sekian Terima Kasih~
Salam it's finally finish :p


  • Share:

You Might Also Like

0 comments