Kenduri Lagi :)

By Ainin Alya - March 10, 2013


Duduk sibuk attend kenduri orang lain jew, tiap tiap kali pergi kenduri start lah berangan macam macam :)

Dah siap plan warna thema lagi.. Hahah basic kaum HAWA. Berangan tak sudah. Nak nak bila kawan kawan korang pun dari golongan yang sama, golongan kuat berangan :) Aku dengan kawan kawan, dah macam main topic bile lepak, KAHWIN MARRIED.. T.T desperate giler kot nak menikah.

Lately aku asyik meroyan dengan CAPITAL R.A. Orang tertentu je yang tahu. Hahahah :D Kadang-kadang tu ade juga dekat intan,mira,aja and pyqa sebab asyik dengar aku merapu dan meroyan..


Memang bergambar dengan kami tak boleh berpisah :) hahah mohon jangan luga ye.




Spent time with is the life time memories. Thanx baby.




Gambar yang berlambak lambak dengan IRAH.. Really love her :')








 Mungkin ini kali terakhir kami boleh spent time dengan mereka. Mungkin lepas ini semua dah bawa haluan masing masing *nangis jap.  Lepas ini tak boleh manja manja lagi dah. Lepak sembang sampai muntah dah tak de dah :')

Bila fikir balik, macam nak sambung study lagi. Nak duduk dengan mereka lagi. Tapi, sampai bila kan. Jumpa lagi after this..

My Sweetheart.. Love you irah sayang :)

Till we meet again with more memories. Lets keep all this beautiful memories in our mind. Love you always. 

Sekian Terima Kasih,
Salam Kakak Sayang Irah :)~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments