Cuti With Them :)

By Ainin Alya - April 22, 2013


Cuti panjang sampai praktikal ( praktikal dekat Dungun so lagilah panjang ). Lama sangat tak balik rumah since terover sibuk dengan FYP + Diploma Show, dekat sebulan lebih jugak aku tak balik rumah :'). NAsib masih diterima di rumah. Hak Hak Lawak. So aku sangat sangat excited boleh ade dekat rumah. Home Always The Sweetest One. 

Paling excited bile boleh spent time dengan ANAK ANAK CIKSU :') Seronok nye Allah je tahu. Even aku sangat sangat dikenali sebagai Mak Cik yang garang. But yet, i still love them.

The newest sekali, Muhammad Hanzalah. Kegilaan terbaru aku.. Weeeheee.. Suka lain macam lah yang ni, Bukan ad bias or anything, since die yang paling muda, aku pun jarang dapat spent time sebelum ni dengan die, die lahir pun aku takde, balik rumah jumpa dia pun jarang-jarang. So bile dah boleh jumpe kerap ni, memang aku guna betul betul lah. 

Hanzalah Sayang

Wehee baby tembam sayang banyak banyak lah.

Alah, bukan die je yang ade dekat rumah ni, terover banyak dah anak sedare aku, yang ada sekarang, ATEH, LOKMAN, DIKCHAH, BALQIS, BATRISYIA, WAFI, AMMAR & ADIB. Ok meriah kan rumah tiap tiap petang ?? 

Hey, tapi bila diorang ni takde, Ya Ampun bosan nye Allah je yang tahu.
Sangat sangat menghargai mereka ini :') Thanx ye teman ciksu hari hari, pergi belikan air Tea O Ais Limau utk ciksu....


The Boys Yang Nakal.
 Thanx for the memories.. Hey, grow up finely. Be happy and keep learning for your own good. Ciksu will always support korang :) All 17th of you :D

Sekian Terima Kasih,
Salam Elaun 300 jew??

  • Share:

You Might Also Like

0 comments