Good Bye Memories

By Ainin Alya - April 16, 2013


Fuhhh~ Entry air mata. Taip dengan air mata ni :'(

Past three years, mula mula daftar dekat sini TATiUC, muka tak boleh blah, dengan semangat nak belajar takdop. College pulop dalam gua ni. Orientasi faking much. Memang tak berminat sangat sangat nak belajar. 1st year, sangat awesome, housemate giler happening, masuk mengadap Sir Fizi awal-awal sem lagi dah, sem 1, masing-masing innocent jew lagi ni.. Malas nk cari gaduh, tapi banyak kali dah bergaduh..

Tahun 1, masa ini lah, aku memang betul betul get long dengan INTAN, HAJAR and AMIRA.. Masa ini lah start ber-BFF.



masuk 2nd year, start lah berempat. Bukan tak bercampur gaul dengan orang lain, bercampur, tapi sangat-sangat selesa berempat. Malas nak ambik tahu hal luar sangat, dengan dunia sendiri jew.. Tapi still happening, gaduh nangis, suka ketawa dengan mereka bertiga ini lah :'( * miss them hell much after this.




third year, aku mula lah bergaul mesra sikit :p baru datang mood nak berkawan dengan orang luar. Puihhh, kenal IRAH, kenal PYQA sayang. PYQA = mu always part of us lah. Jangan fikir nak asing diri, jangan fikir mu mengganggu. third year, HALANG, GEE, JIA & SHA dah jadi part of me..





Kenal kawan menangis aku, kenal kawan ketawa aku. Sape yang betol-betol ikhlas berkawan dengan aku, sape yang betol-betol care, sape yang berpura-pura.

Terima Kasih, untuk yang menyakitkan hati, untuk yang buat aku kecewa, yang buat aku menangis, ia mendewasakan aku. Thanx.

Good Luck for All of us.. Be Good Be Real And Keep Be our self.. Thanx for past 3years, you guys so freaking awesome. :') Already missing korang...

Sekian Terima Kasih,
Salam Nk LI kan ane??~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments