Mental Abuse

By Ainin Alya - April 07, 2013


Ganguan mental yang semakin kronik hari demi hari. Apabila, kerja yang berlambak dilambakkan dengan mengejut diatas kepala, bahu, mata, hati, kaki, tangan, aku. Apabila kerja-kerja itu harus disiapkan dalam kadar yang cepat, tapi dalam kepale hotak aku ni, CUTI CUTI CUTI jew yang ada.

Ehem ehem~ malas lah nak memaki hamun, malas nak bertepik sawan macam orang giler * tapi dah ade hawe hawe sikit, woiii.. ingat senang ke buat report dalam masa 24 hours, ingat aku robot?? HAH?? Ade rupe macam robot kew? eyh, tolong boleh, tolong, jangan buat aku mental!!

Hari tu janji dah lain, Ahad last day untuk budak final year, ni dah tunde pulop??? Janji Melayu. Janji Orang Jawe lagi bagus lahhhh!!!!

Jangan buat perangai last last sem boleh?? 3 tahun aku jadi student yang tak melawan cakap kan? Nak sgt kew, last last ni, aku melawan? Nak dengar sangat ke aku memaki mu?? Berminat yew?

Tolong lah, bagi kerjasame, tolong jangan layan kami macam budop bodoh yang takde otak, yang macam lembu yang dicucuk hidung, Kami ade life, ade otak sendiri, boleh fikir. boleh tentu hidup kami sendiri, bukan budak tadika yang disuruh duduk, duduk, disuruh berdiri, berdiri. Kami tahu yang mane kami nak. Mu pernah jadi student, harus tahu mcam mane life kami.

Ok Bye. Sekian salam memaki hamun!!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments