❤ Kota London ❤

By Ainin Alya - May 13, 2013


Ehem. Mohon rakyat Malaysia memaafkan diri ini. Disaat semua sedang sibuk dengan PRU, aku dengan bangga nya mencintai negara luar :p ( alah, nak ngundi pun tak cukup umur lagi )

Iye, Kota London didamba dambakan. Since Malaysia panas melampau akhir-akhir ini, aku terus mendambakan kedinginan kota London :'D Mesti best macam puaka kan boleh main salji. haha. pastu ada snow fight sikit dengan RYAN AMEER. Aduh romantic nye :')



Kegilaan yang melampau sangat. Perghh London tu sempurna. Tahu kesempurnaan tu benda?? Tahu? Biasa dengar? Memang London ni terlampau hebat. Sampai terbayang-bayang kehidupan aku di sana.

Weather, shopping mall, tourism, people, culture, accent die semua lah, sempurna sangat.

Sumpah memang fall in love. 

Nak simpan dream untuk melawat and stay terus dekat sana...

ok entry ntah ape ape.. entry bangang dan kebangangan...

Sekian Terima Kasih,
Salam Kita Dah LI :)













  • Share:

You Might Also Like

1 comments