New Beginning :)

By Ainin Alya - June 21, 2013

Hip Hip Hooray.. Praktikal dah nak tamat... :D big smile to my self.. Banggan dengan kejayaan diri ini.. Mampu rupanya aku bekerja. Mampu aku siapkan kerjakerja yang berlambak-lambak, mampu rupanya aku   bergaul dengan orang ramai.

Special thank you to Mr. Jamil :p sebab banyak faham aku yang sangat sangat slow ini, to kak za :) thanx sebab hari hari teman aku pergi 7-E, g kedai kek, g ketapang. Thanx kak :') terharu sebab kak baik sangat dengan sy.. To Azeem anak lelaki Pok Khalid, baloh dgn aku hari hari, sakit kan hati yet a good partner in work. Thanx. Untuk Jihan, sebab banyak ajar aku awal-awal dulu, bile aku saloh print kerje, die dengan bangga nye back-up aku, even sticker yg waste 75 kaki tu pun smpai sekarang bos x tahu :) thanx.
Untuk Encik Fahmi yang telah berjaya menjadi idola sepanjang zaman. Saya nk jadi macam encik ugop....

Banyak learn benda yang baru sepanjang dekat sini, semua friendly, semua nice, semua saling bantu membantu. Thanx for this great peluang.

Next week minggu last. amik cuti dulu seminggu dua, siapkan report and yes back again to Smart Printing..

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. uitt..sejak bila ad cik ni....bru dpt pangkat kee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh lame doh la ade sha.. Mu je yg dop perasan..

      Delete