The New Life

By Ainin Alya - June 27, 2013

Hello and Waddap...
hik hik. New life start lepas dah berPRACTICAL ni :) And today is the last day for this awesome memories.

Dah habis practical, lepas tu kene kerja balik dekat sini. Dengan rela hati aku terima. Thanx untuk peluang yang sangat menarik ini, Yelah, sekarang nak cari kerja bukan senang kan, Alhamdullilah lah aku dah dapat kerja, tak payah nak menganggur lansung.


Motif gambar dekat atas, weiii aku kerinduan :'( 

Seronok dekat sini?? Dekat tempat practical ni?

1) Dekat dengan rumah!!! Seronok woiiii
2) Jumpa die :) Die yang ehem ehemmmmm
3) Banyak pengalaman baru :p seronok 
4) Hey, aku dah boleh berdikari. Bangga Sangattttt
5) Dah boleh lupakan dia.. PROUD!
6) Had fun and lively same macam zaman study..
7) :D big smile same like before.

Dekat sini, weyhh aku jumpa jejaka idaman MALAYA. Sangat perghhh!! 5 Stars, tip top.. Sangat sempurna dan sangat memenuhi citarasa aku. Sad truth, dia milik orang hoiiiii~ So, good bye MR. Capital RA.. 

Cuba dan cuba untuk menjadi lebih baik, lebih rajin, lebih tekun. Cita-cita baru, nk jd AGEN. Nak jadi macam Encik Fahmi, nk jd agen yang berkaliber.. HAHAHAHA..

Sekian Terima Kasih,
Salam start to hate November :(

  • Share:

You Might Also Like

0 comments