Cerite baru..

By Ainin Alya - July 18, 2013


16 julai hari tu, aku ada presentation LI dekat TATI. Tak prepare banyk pun nk pergi present ni, semua buat last minute, tak sempat kot.. Bnyap giler kerja sekarang, hidup aku sendiri pun huru-hara.
So ape ape pun, ni peluang yang sangat cun, untuk lepak dengan so called ex-classmates, ex-roommates, ex-lectures.. EX-COLLAGE.. so memorable.. so fun, too much memories..


Boleh lepak dengan AJA, INTAn & MIRA. Meet-up dearest IRAH, even sekejap. Too much stories to share,Too little time.. :'(

Dah habis present, balik umah intan, tidur tak hingak nk berbuka. Hehe.. Dah pkul 7.10 baru nk gerak pergi kedai FAVE all time. Teratak Simple, Nasi Minyak die tetap terbaik.

Had fun, makan banyak banyak, gelak banyak banyak.. Pastu, membangangkan, decide p Kuantan, konon 'ter'rindu TC, hampeh, sampai TC, downtown tutup. cait tull.. sia sia jalan jauh.. But yet, still had fun right...





 Stock gambar yang berlambak-lambak, konon lame tak berjumpa, thanx to ALANG, sebab sudi jadi photographer tak berbayar kami. Banyak benda nak cerita, tapi macam terbatas, bile semua masing-masing tak nak spoilkan mood dengan benda remeh, cuma nak cerita benda yang baik-baik, cuma nak cerita berita gembira dengan rakan-rakan yang lain.

Macam aku, semua pahit tu aku nak simpan untuk hati aku jew lagi, malas nak sarat kan kepala orang lain dengan masalah aku, semua ada masalah sendiri kot..




 Till the end, diaorang ni jugak yang ada disamping aku, yang gelak-gelak dengan aku, menangis dengan aku, yang buat aku senang, yang buat aku comfortable.




 Hey, sekarang ni kan, tahap kematangan aku makin hebat. Proudly says la, aku dah matang wey. Dah boleh handle diri sendiri, dan tak cengeng macam dulu lagi dah. Dah pandai buat tak tahu jew dengan deep feeling bongok dulu...

Ok lah, nak cerite bebanyak pun takde motif yang cun..

Sekian Terima Kasih,
Salam Ramadhan :D



  • Share:

You Might Also Like

0 comments