BFF kita Kawen :)

By Ainin Alya - November 25, 2013

Heep Heep.. 
Kawan Baik kita, NurAmira Fahmeda dah kawen.. Akad Nikah nya dah lama, tp majlis bersanding ni baru jew buat. 
Cuti emergency ambik pagi tu jew, sebab mula mula mmg x plan pun nk pergi, tp haishh, macam tak kene jew kalau tak pergi. So finally ak made a right decision. Hahk Hak

Pergi jumpa kawan lama, besf friends lama, teman bermanja lama. Seronok nya Allah jew tahu. Hugs kisses, mata masing masing macam nk nangis jew.. Sedu sedu rindukan girlfie lame kite.

Mira dah kawin, tinggal berempat lagi. Takpe jodoh die sampai awalkan. Benor nye, dop tahu nk tulis bende, nk nunjuk gambor jew. Hahaha..


Pergi rumah orang buat macam rumah sendiri. Heheh.. tu baru separuh yang datang, tp nasib x runtuh rumoh mira. 
Jumpa Mekna, Jumpe Aja, Jumpe Pyqa, Jumpa Tasya, Jumpe Alang, Jumpe Gee, Jumpa Soko. Jumpe Mira. Sayang belake lah.. Lawo belake lah.. Rindu Belake lah.. Tibe tibe berase muda balik. Bile dang start keje ni, kadang tu, berase tua doh, jarang sgt doh suke suke macam dulu, tp hari tu, suke selok macam zaman belajo dulu doh berase ( Ganu mu mekni, perghh )







 

Jumpe masing masing sekejap jew. X sempat nk cerita banyak banyak  pun. Tapi x pew lah, buleh tngok muke pun dah bersyukur sangat. The best birthday gift lah untuk aku.
Bile dengar suara AJA wishkan birthday, lain sikit feel die dari bace mesej or tweet nye. 

Sekian Terima Kasih,
Salam Selsema burung * habis tisu aku!


 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments