Happy 21st Birthday

By Ainin Alya - November 21, 2013

Happy Birthday ~
Selamat Ulang Tahun~
Sengil Chuka~
Hurmmm~ 21st years old.. Tua doh aku. Seem too proud to be older. 

Banyak benda yang berlaku since last year, grow up, heart break, tears, laugh, smile, inside jokes, family, friends, enemy. Banyak benda yang berubah, BFF be stranger, stranger be BFF, Family get together. Independent me be more independent. 

Smile wider, laugh louder. Be Ainin Alya. And Always Be. :)

Dah besar panjang ni, banyak benda lain yang kene aku buat. Kene lebih tabah, lebih berdikari.



Tak banyak yang nk dalam hidup, just nk be happy. Smile & Laugh till the end. Find someone to love, and being love back. 

21st a perfect number to me. Officially an adult now :).

Banyak impian dan cita-cita nk tunaikan sebelum menjengah usia 26 tahun. Perghh.. lagi 5 tahun sebelum kene pergi KOREA. hahah.. Nak ade MINI COOPER sendiri. Nak ade rumah sendiri. Nak ada IMPIAN yang akan tercapai. 

Semoga Hari Esok Lebih Baik Dari Hari Semalam.  Semoga diri ini menjadi lebih nice :) 

Ok dah mengarut macam benda. Jumpa di lain hari. Lama tinggal kan blog ni.. Maaf bloggg~


  • Share:

You Might Also Like

0 comments