The Wedding Day

By Ainin Alya - November 21, 2013

Beepp.. Beep...

Cerita 2 November lepas, baru nak bercerita. Baru nak cakap pasal wedding NURUL ASHYKEEN. Baru ade kesempatan ( Caitt )

Ambik cuti awal dari orang lain, excited nye aku dekat rumah. Buat tu, buat ni, dengan harapan, majlis akan berlangsung dengan cemerlang. Heheh.. Seronok tahu kenduri-kendara ni, jumpa kaum keluarga, jumpa kawan-kawan. Adik beradik yang lame tak jumpa, boleh jumpa balik. Laugh & Jokes share together, sembang berapi dengan makcik-makcik. Kongsi gosip baru dengan sepupu. Hugs & Kiss dengan niece & nephew.  
So adorable sepanjang hari nak siapkan majlis kenduri..
TQ kepada yang banyak memberi kerjasama, yang datang memeriahkan suasana. Terima Kasih yang teramat sangat. 

One of memorable days of my life. 

So after this, kak nurul officially dah jadi isteri orang. Dah takde partner in crime dekat rumah. Semua benda berubah secara tak rasmi. Bosan tu ade lah jugak, tp ok jew lg buat masa sekarang. haha.. Masih tabah dan cool macam biasa.. 

Heheh.. Ok Nampak macam sindrom sikit..

 

The last girls in the house

Le Sisters.. The Heart Beat. The Love The Smile The Laugh

Sepupu ku Sepupu Mu jua..

The Clans. The Favorite

Kelam Kelibut nk kenduri pun, ak still had fun, malam tu, terus makan ubat sakit urat, ubat rahsia turun-temurun dari mama. Hahha..



Candy Buffet kite~ hahaha Awesome kan?? Habis duit gaji aku woiiii!!
 takpe lah, bukan selalu kan, so after all. ak puas hati dengan aku punye candy buffet ak, tak menyempat nak jaga. suruh budak-budak jagakan, tp nampak gaya lagi banyak masuk mulut diorang dari tetamu.

Ok done~ tu jew untuk hari ini. Sekian Terima Kasih..
Salam sayang x.o.x.o ( E.X.O & BTOB Mood )

  • Share:

You Might Also Like

0 comments