Saya Jadi Kpopers Balik!!

By Ainin Alya - December 04, 2013

Sighhh~ Dulu konon lah matang sikit. Tak layan Kpop sgt dah.. Dengar lagu taylor swift, lagu J.Lo, Britney Spears, tapi haish macam tak ngam jew dengan diri sendiri ni, Macam ade something missing jew.. Caittt!

Pastu, lepak dengan AJA jew yg dengar Kpop, yg lain tak minat lansung. Sedih gilor aku masa tu, takpe, duduk dalam bilik layan kpop sorang-sorang. Pastu masa tu start kenal Running Man, jadi addict sgt dengan RM ni. Tiap tiap minggu duduk menunggu EP baru. Tp masa tu, lagu kpop ni memang tak dengar sangat dah.

Dalam 2 bulan ni lah, aku start addict balik dengan KPOP ni, start dgn BTOB! Giler Awesome BTOB pada aku. Before this mmg dah ade basic dgn kpop, jd tak susah nk terus terjerumus dalam bidang KPOP nim.. Minat BTOB tak sampai sebulan, aku kenal EXO! Noh ambik, hari hari nk menengok EXO jew keje.. Mmg tip top la hoobae EXO ni.. Tak sampai 2 tahun debute, dh femes nk mampus. Seyes talking EXO memang terbaik. Sape cakap EXO tu bad, mmg anti nak mampus..


Sumpah aku minat lain macam dengan diorang ni. Fangirling giler macam zaman-zaman high school dulu, masa tengah minat separuh mati dekat SUJU.. haishhh!!







EXO ade 12, Fave aku ade 6.. Suke semua, tp FAVE yg ni jew lah.. Nk cite banyak pasal EXO, tak perlukot, google jew EXO, Dunia di Hujung Jarikan. hehe.. Nk beli hand cream diorang, RM25 satu, ade 12 orang semua ni!!! Haish.. Season Greetings diorang pun dah keluar, haishhhhh!!! RM140 satu set.. macam bangang jew beli, tak beli lagi bangang!

P/S: Paul Walker dah meninggal~ tahu, Brian O'Conner tahu? Fast & Furious Never be The Same, tahu?? Sedih, Tahu?? Porsche meletup, tahu?? Saya peminat setia dia, TAHU???

 Bye bye awak~ :'(

Nah bunga untuk awak.. Nanti sy mesti rindu awak... Bye Awak :')

  • Share:

You Might Also Like

0 comments