Blog berhabuk

By Ainin Alya - August 20, 2015

Hai. berzaman dah tak tulis blog memblog ni. Hahaha. Sejak start keje, terus rasa lifeless giler. Perghhh.. langsong x berjoli macam zaman muda-mudi dulu.

Dah hampir 3tahun aku bekerja. So mmg ak dah lupe habis, how to have fun macam zaman study dulu, so nothing to story here anymore. And since aku pun dah berjebak dengan journal book, ak lagi banyak menulis dekat situ :)

So lepas ni, Insya-Allah, aku akan merajinkan diri sikit demi sedikit menulis balik..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments