A Day A Date ~

By Ainin Alya - November 18, 2015


Last week, baby girl, Hajar Shazrin datang DUNGUN. Pastu merayap sampai Mesra Mall, sebab konon nak discuss pasal Seoul, kene lepak dekat Cafe. Kene lah discuss dekat tempat yang awesome. Kikiki. sebenarnya dah lame giler x p m.mall. sejak sejak saya semakin dewasa didalam alam pekerjaan, saya cuba menjauhkan diri dari aktiviti itu. Damn saya dan dewasa saya.

Takpe lah, since memang nk jumpe Faiz jgk, Aja pinjam camera. Pastu, Hello!!! Lame giler kot aku tak jumpe Aja, Last time rase nye masa Intan kahwin, pastu memasing kembali kepada alam yang kelam, penuh kegelapan.


Yeay.. jumpa Hajar, lepak, makan, sembang, (sampai sakit kaki,ni sebab sakit tua), hug and kisses banyak-banyak. Selfie tepi pantai cos Pantai Kemasik lain dari Pantai Dungun..



Aja, ni dah rindu balik ni acane nihhh!!!! Lambat nye december.... And This December, Aku and Hajar and Along and Twins Going to SEOUL!!!

Can't wait. Planning macam tourist guide. Excited Nervous pastu dammmmnnnnnn nak jumpa OPPA!!!! Bagi lah chance jumpa OPPA!

Kikiki, aku and hajar dah jadi KPOP addict since 1st year dekat TATI, so memang Seoul ni always jadi kesayangan! And our dream will come true so sooonnn~~

Tak shabar nak lepak dekat cafe, tak shabar nak ambik gambar banyak2, tak shabar woiiii!!!



Since pergi sendiri, semua kene planning sendiri, pastu bajet pun terhad, planning nak pergi seluruh seoul, tapi pergi kejap jew.. :'/

Must visit : 
YG Entertainment, Sis nak jumpa Song Mino gais, jejaka idaman tu gais
SM Entertainment, because everyone so good looking there
JYP, just because~

Hongdae gais, sis nk jd youngster memalam.
Myeongdong, sis nk shopping pencuci murah gais..
Cafe haunting gais. 
Sis nk pergi semua tempat. tp sis macam tak sempat.

Takpe, Akan ku repeat balik Korea lepas ni, nk masukkan JEJU & BUSAN..

Nanti dah balik Seoul, akan ku Update blog ini serajin ak mampu.. :)


YEAYYY!! December come fasttt!!!
Btw, next week birthday i :)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments