Raya itu Makan

By Ainin Alya - October 18, 2016

2nd eid dengan kawan zaman muda dulu.. Annual activites, 

Stop Rumah Camy, Makan Mee soto kot.. Sorrylah raya dah berbulan lepas..
Lepas rumah camy, stop rumah shemah. Makan Nasi Minyak!!
Tapi takde gambar, lupe nak pose kot~

Stop rumah Tina, Pastu makan round yang ke 3.. Biasa lah kami makan berpisah tiada~ Stop rumah tina ni last. Sebab photoshoot tiap tahun memang dekat sini. Hahah


Tahun ni takde pulek shoot berempat.. Hahah.. Ade masa bukak puase dulu je lah...

Tina been busy dekat dapur. Tq lah tuan rumah


Thanx for being amazing.. That all...



Berenam sebab pucuk ambik gambar, biasa berlapan. Lepas Fatin kawin jadi bertujuh jew. 


3rd Eid

Raya ketiga, ke rumah Camy lagi, sebab ade Nasi Ayam Mok Camy.. Hahahah..
Pastu g tengok anak Fatin.. Makcik makcik giler woiii.. hahahaha.. 

Pastu balik lah. Sebab rasa raya dah habis dah..

4th Eid



Raya tak pantai x sempurna.. Raya ke-4 spent dengan Shimah n Fairus. Berabad dh x jumpe Fairus.. Amik gambar dan balik. Sebab Fairus ajok g umah terbuka member die, tapi aku x minat nk g sebab aku anti-sosial dan ak kenal member die tu, so aku tak suke nak g tunjuk muke.

K lah, that all raya aku selepas tu aku terus kerja dengan jayanya.





  • Share:

You Might Also Like

0 comments