SAPPORO 2017 -PART 2

By Ainin Alya - October 29, 2017

3rd day, check out from Asahikawa Airbnb and move to Sapporo Airbnb. Today favourite things would be Otaru Canal, blame Klik, Pengantin Musim Salju. First stop for today is Takino Suzuran Hillside Park. A park yang besar nya ya Allah. Sumpah weh, besar giler. I not even finish half of it. Bahagian atas, ada area for kids, ada bouncing ball ke ape entah (AJ sampai kot dekat sini). And area bawah banyak flower, ponds so aku and Along spent time more here. Like hello I came this far for flower not bouncing balls.



Takino Suzuran ada entry fee 410yen for adult and 80yen for kid. So make a good use lah for entry nih. Pusing lah puas-puas. Dalam ni ada restaurant and sourvenior shop too.Just beli air je. Sebab makan semua non halal, semua macam meat je. Lagi pun tak lah kebulur sangat lagi. p/s : makanan Japan mahal giler weh. Train pun mahal. G lah Seoul lot more cheap.


Flower all day long again today. Dekat sini tak lah banyak bunga sangat, tapi macam-macam ada. Those ponies are damn beautiful. Suka gile weh. Lavendar pun ada juga, and entah nama bunga lain-lain aku tak ingat / tak kenal. And cuaca too bright tapi dingin jew lagi, tengah hari still mampu berjalan.
Right when we arrive at the park
Bum into couple. Atuk ni sibuk ambik gambar wife dia.Ololo Relationship goals gila. He put a lot of effort into taking a great picture. Wish i can find these true love too. * wipe tears.



And Along been super excited. Sis Ainin ni mungkin hormon lelaki lebih kot, sebab excited nye kejap je tengok bunga. Lepas tu rase, leh same je kot. Bunga je pun. Still putting effort to take a good picture for her.


And how she take mine. Dear Along, i know i'm effortless beautiful, tapi kan hello... Tunggu lah orang tu lalu dulu, and please i need my picture not flowers picture. K lah. i still love you. 


Next stop is Otaru Canal. Damnnn ruining my imagination giler weh. Ingat dreamy lah sangat. Macam port biasa je. Not too bad. Tapi tak lah yang macam aku bayang. Mungkin sebab siang hari. Mungkin malam tempat ni lagi lawa. Or mungkin sebab late spring kan bukan winter. Entah lah.


Yes i take this picture with my Oppa. Eh oppo.

Ok blame Klik, Pengantin Musim Salju, dalam novel tu ada cakap pasal shoot wedding photo dekat sini, and the novelist describe this place macam dreamy giler. Lehhh, sis tertipu ke? Ok lah, rate untuk tempat ni 4/5 stars. Sebab i love the vibe to. Even bising sangat, riuh mungkin sebab area port or sebab ada food fesitval tu. The bright sky, the sunny side about this place memang the best. 


Take a lot of picture. Pusing around a bit and walk sampai area bay dia. Cantik ada kapal besar. Nice weather, bright sky. Ada food festival kot, ya Allah bau dia. Perghhh sedap giler weh. Sis nak masuk, tapi sis sedar, bukan boleh makan pun kan. So dari kempunan, jauhkan lah diri. Bangunan dekat sini old school. Macam bangunan lama yang zaman diorang awal-awal berdagang.


Cantik kan weather dia. No filter apply okeh. Can someone bring here back? Ok Tokyo or Osaka. Like any other cities should be fine too. :'(

Abang beca dekat sini omo, pergh tight memasing. Hurmmm… beca Tarik dengan Man Power, so the man are so powerful.

And yes abang beca a damn hot. 







And Dear Jodoh, where are you?

Moving out from otaru and straight for Sapporo city. And finally a city scene. Checking at new Airbnb, lot of love for this apartment, ada 2 room. Comfy bathfrom and quite a kitchen jugak lah. Tak jauh dari nearest train station (paling penting) and damn Seico Mart sebelah rumah je weh. Yeay for all 100yen rice balls, mochi ice cream, cheap coffee.


Wrap a day with great dinner cook by Chef Ainin Alya. 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments