AUTUMN TRIP - MELBOURNE 2019 PART 1

By Ainin Alya - May 16, 2019

Hello

Finally merajinkan diri untuk write pasal my recent trip to Melbourne! Yeay back to back trip is always my favourite. So for this trip, Hajar join the geng! Yeayyyy! So aku, Hajar, Along and Abg Syed je yang join this trip. AJ ditinggalkan untuk terus menimba ilmu di rumah.

So aku beli tiket ni around early May 2018, that time tu, beli just untuk aku and Hajar. And around June or something, AA tukar Airport from Tullamarine to Avalon, and diorang bagi choice untuk full refund or terus, and aku choose untuk full refund, and buy ticket baru. Sebab masa tu ada sale, and the ticket lagi murah. That time Along decide untuk join the board! So yeay for roadtrip!!

04.04.2019
Ambik bas malam ke Putrajaya, Hajar from Kuala Terengganu on same bus! Yeay jumpa baby girl again. Oh sis not sharing lagi pasal my weekend gateway with Hajar. Sis tidor dengan baik sepanjang perjalanan, totally tidur mati!


05.04.2019
Sampai Putrajaya around 6 a.m. or something, ambik Grab ke Mcd, Yeayy breakfast pepagi buta! Tunggu Along ambik around 7 something rasanya, lepas tu g umah Along, sambung tidur, pergi Aeon Nilai dengan Hajar, cari a few more stuff, pick up Adam from school, balik repack barang, sebab macam biasa sis always extra from 7kg.
Flight pukul 10.00 p.m. and can't wait for Melbourne, even dengar macam-macam ar pasal immigration diorang. Nasib baik lah turn kitaorang tak ada sebarang masalah. Will talk a few more about what we prepare for immigration.
 So let's go to new adventure!! And sis are superrr excited for every single day till last day.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments