LONDON - JAN 2020

By Ainin Alya - February 29, 2020


Hi, so finally I will writing about my trip to London! Yeay finally traveling to my favorite city, crossing tons of wish list, girls trip, and damn sis sure can’t said no to winter trip huh. Having another winter trip, after firmly said no last time! Okay put aside everything, one day Along call and said, Brunei Airlines ada sale, and sis like yes of course, p/s: Along belanja tiket I. Sampai mati tak habis lagi berterima kasih dekat Along.


So lepas discuss tak sampai beberapa jam, along pun beli lah tiket ke London for 2, and sis is the happiest person ever, like seriously, shaking macam ada orang masuk meminang, even tak pernah tahu feel tu macam mana. So esok tu, sis terus cakap dekat Hajar, and cuba semampu sis untuk pujuk, rayu, belaian, Hajar call mama dia, semua benda and yesss we buy a ticket for Hajar jugak. So beli tiket bulan 8 and bulan 1 akan fly ke London, so memang sis cut semua belanja mengarut-garut and focus terus ke London.

  

Okay back to trip day, flight from KL pukul 12.30 p.m. and sampai Brunei after 2 hours, and said hello to 9hours layover. Plan asal ingat nak  keluar ke bandar Brunei, tapi panas and malas. So duduk mereput dalam airport. Makan Jollibee because everyone been talking about it, so try lah, and it’s so good! Price wise pun okay not bad, ayam dia macam biasa je lah, burger die good. And Hajar makan spaghetti and it’s so good too!


After dah bosan makan, lepak, pusing-pusing dalam airport yang kecik sangat, finally we’ll boarding the 14hours flight to London, and I can’t wait to sleep all night long dalam flight. Since 1st time weh naik flight lama macam ni, memang kejang weh badan.

Inflight food are amazing! Eat twice and free flow air ni kan bagus betul! Makan kenyang-kenyang and sambung tidur, bangun makan lagi. And inflight movie pun memang tip top, tons of good movie to picks. And after hours finally sampai Heathrow Airport, and can’t wait to explore more what London have in store for me!

  

  

I will share more about my itinerary and budget here, since biasa dah habis update pasal trip, aku usually dah malas nak cerita pasal budget or itinerary.

Budget
Flight ticket: RM2514 return KL – Brunei – Heathrow – Brunei – KL
Accommodation: London = RM1785/3 + Leeds = RM646/3
Insurance: RM145
Food: RM263 (Untuk barang basah & makan luar)
Ticket:
London – Leeds (Train) = RM119
Megabus Leeds – London = RM36
Leeds – York (Train) = RM45 (Return)
Bas to Bicester Village = RM83 (Return)
Oyster Cards: £45 (dapat balance £13)
Simcard : £37/3

  • Share:

You Might Also Like

0 comments